Om oss

Pålitlighet sedan 1984

Företaget Konrev, Konsultation & Revision AB grundades redan 1984 och är ett modernt och lyhört revisionsföretag, se oss gärna som din högra hand vad beträffar ekonomisk vägledning, redovisning och revision. Vi arbetar med små– och medelstora bolag i alla branscher. Vårt kontor finns i Hovås, ett stenkast från havet.
Att besöka oss är enkelt, du får ett trevligt mottagande av vår receptionist och bilen ställer du precis utanför dörren.

2018 utökades kompetensen i bolaget när bolaget gick ihop med redovisningsbyrån Redovisa Rätt i Väst AB.
Tillsammans kan vi hjälpa våra kunder med en helhetslösning inom ekonomi. 

Tack vare våra omfattande kunskaper inom området kan vi, utöver traditionell redovisning och revision, även ge dig goda ekonomiska råd i ett större perspektiv. Konrev AB:s ambition är att erbjuda en modern redovisnings– och revisionstjänst som minimerar det oroliga pirret i magen för alla inblandade och maximerar möjligheterna till ett bra företagande.

På Konrev Konsultation och Revision AB arbetar idag fem stycken auktoriserade revisorer, samt assistenter. Tre auktoriserade redovisningskonsulter och fem redovisningskonsulter. Vi alla är medlemmar och anslutna till

branschorganisationen för revisorer, rådgivare och redovisningskonsulter.

Ledig tjänst!

Auktoriserad Revisor hos Konrev, Konsultation & Revision AB

Om tjänsten:

Vi söker nu en auktoriserad revisor som vill vara en del av vårt team. Tillsammans med våra kollegor arbetar du i en miljö som främjar samarbete och kunskapsdelning. Som auktoriserad revisor på Konrev kommer du att spela en nyckelroll i att leverera högkvalitativa revisionstjänster till våra kunder, som huvudsakligen består av små- och medelstora företag.

Ansvarsområden:

  • Genomför revision av våra klienters finansiella rapporter och säkerställer att de följer gällande regler och standarder.
  • Ger ekonomisk rådgivning och stöd till våra företagskunder för att maximera deras ekonomiska framgång.
  • Arbetar i nära samarbete med övriga teammedlemmar för att säkerställa att våra kunder får en helhetslösning inom ekonomi.

Krav:

  • Auktoriserad revisor med relevant erfarenhet.
  • Stark förmåga att analysera finansiella rapporter och bedöma risker.
  • Utmärkt kommunikationsförmåga och kan förklara komplexa ekonomiska frågor på ett enkelt sätt.
  • Driven och självständig med förmåga att hantera flera projekt samtidigt.

Fördelar med att arbeta hos oss:

  • Möjlighet att arbeta i en väletablerad och stabil organisation med en bred kundbas av små- och medelstora företag.
  • En positiv och stödjande arbetsmiljö där vi värdesätter arbetslivsbalans.
  • Tillgång till kontinuerlig utveckling.

Ansökan:

Om du är en auktoriserad revisor som delar vår passion för att hjälpa våra kunder att nå sina ekonomiska mål, ser vi fram emot din ansökan. Skicka ditt CV och ett personligt brev till info@konrev.se, där du beskriver din erfarenhet och varför du är intresserad av att arbeta hos Konrev, Konsultation & Revision AB. Vi ser fram emot att välkomna en ny kollega till vårt team och tillsammans fortsätta att erbjuda en modern och professionell ekonomitjänst till våra kunder. Vid frågor är du välkommen att ringa Karin Niklasson Tel: 0735–101452.

Vi ser fram emot din ansökan!