Om oss

Pålitlighet sedan 1984

Företaget Konrev, Konsultation & Revision AB grundades redan 1984 och är ett modernt och lyhört revisionsföretag, se oss gärna som din högra hand vad beträffar ekonomisk vägledning, redovisning och revision. Vi arbetar med små– och medelstora bolag i alla branscher. Vårt kontor finns i Hovås, ett stenkast från havet.
Att besöka oss är enkelt, du får ett trevligt mottagande av vår receptionist och bilen ställer du precis utanför dörren.

2018 utökades kompetensen i bolaget när bolaget gick ihop med redovisningsbyrån Redovisa Rätt i Väst AB.
Tillsammans kan vi hjälpa våra kunder med en helhetslösning inom ekonomi. 

Tack vare våra omfattande kunskaper inom området kan vi, utöver traditionell redovisning och revision, även ge dig goda ekonomiska råd i ett större perspektiv. Konrev AB:s ambition är att erbjuda en modern redovisnings– och revisionstjänst som minimerar det oroliga pirret i magen för alla inblandade och maximerar möjligheterna till ett bra företagande.

På Konrev Konsultation och Revision AB arbetar idag fem stycken auktoriserade revisorer, samt assistenter. Tre auktoriserade redovisningskonsulter och fem redovisningskonsulter. Vi alla är medlemmar och anslutna till

branschorganisationen för revisorer, rådgivare och redovisningskonsulter.

Ledig tjänst – Revisorsassistent

Tjänstebeskrivning
Vi stärker nu upp vårt team med ytterligare en revisorsassistent. I arbetsuppgifterna som revisorsassistent ingår att revidera kundernas räkenskaper och förvaltning samt förbereda underlag för påskrivande revisor. I tjänsten ingår direktkontakt med kund och stort utrymme att skapa egna kontakter och ta eget ansvar.
Om det finns tid kommer du även att arbeta med att upprätta bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer. Våra kunder är en blandning av små och stora företag. De flesta är ägarledda. Vi håller dina kunskaper uppdaterade. Det ska vara utvecklande och glädjefyllt att tillhöra Konrev AB.

Vem söker vi?
Som person har du en affärsmässig inställning och är van att jobba proaktivt mot dina kunder.
Du är självständig, förtroendeingivande, noggrann, social och har en god förmåga att skapa nya kontakter, såväl internt som externt. Du gillar utmaningar, har ett stort driv och får saker att hända.

Vi önskar att du har några års praktisk erfarenhet inom revision och/eller redovisning. Du trivs i en roll där du ger support och service Då du kommer att ha mycket kontakt med både kunder och andra inom organisationen söker vi dig som har en god kommunikationsförmåga med hög integritet och driv. Kan du även lägga till humor, ödmjukhet och engagemang tycker vi att du skall söka denna tjänst.

För mer information om tjänsten, kontakta Karin Niklasson karin@konrev.se.

Ansökningar skickas till info@konrev.se.