Om oss

Pålitlighet sedan 1984

Företaget Konrev, Konsultation & Revision AB grundades redan 1984 och är ett modernt och lyhört revisionsföretag, se oss gärna som din högra hand vad beträffar ekonomisk vägledning, redovisning och revision. Vi arbetar med små– och medelstora bolag i alla branscher. Vårt kontor finns i Hovås, ett stenkast från havet.
Att besöka oss är enkelt, du får ett trevligt mottagande av vår receptionist och bilen ställer du precis utanför dörren.

2018 utökades kompetensen i bolaget när bolaget gick ihop med redovisningsbyrån Redovisa Rätt i Väst AB.
Tillsammans kan vi hjälpa våra kunder med en helhetslösning inom ekonomi. 

Tack vare våra omfattande kunskaper inom området kan vi, utöver traditionell redovisning och revision, även ge dig goda ekonomiska råd i ett större perspektiv. Konrev AB:s ambition är att erbjuda en modern redovisnings– och revisionstjänst som minimerar det oroliga pirret i magen för alla inblandade och maximerar möjligheterna till ett bra företagande.

På Konrev Konsultation och Revision AB arbetar idag fem stycken auktoriserade revisorer, samt assistenter. Tre auktoriserade redovisningskonsulter och fem redovisningskonsulter. Vi alla är medlemmar och anslutna till

branschorganisationen för revisorer, rådgivare och redovisningskonsulter.