Om oss

Pålitlighet sedan 1984

Företaget Konrev, Konsultation & Revision AB grundades redan 1984 och är ett modernt och lyhört revisionsföretag, se oss gärna som din högra hand vad beträffar ekonomisk vägledning, redovisning och revision. Vi arbetar med små– och medelstora bolag i alla branscher. Vårt kontor finns i Hovås, ett stenkast från havet.
Att besöka oss är enkelt, du får ett trevligt mottagande av vår receptionist och bilen ställer du precis utanför dörren.

2018 utökades kompetensen i bolaget när bolaget gick ihop med redovisningsbyrån Redovisa Rätt i Väst AB.
Tillsammans kan vi hjälpa våra kunder med en helhetslösning inom ekonomi. 

Tack vare våra omfattande kunskaper inom området kan vi, utöver traditionell redovisning och revision, även ge dig goda ekonomiska råd i ett större perspektiv. Konrev AB:s ambition är att erbjuda en modern redovisnings– och revisionstjänst som minimerar det oroliga pirret i magen för alla inblandade och maximerar möjligheterna till ett bra företagande.

På Konrev Konsultation och Revision AB arbetar idag fyra stycken auktoriserade revisorer, en godkänd revisor samt assistenter. Tre auktoriserade redovisningskonsulter och fem redovisningskonsulter. Vi alla är medlemmar och anslutna till

branschorganisationen för revisorer, rådgivare och redovisningskonsulter.

Ledig tjänst

Tjänstebeskrivning
Vi stärker nu upp vårt team med ytterligare en redovisningskonsult. Arbetsuppgifterna består till största del av löpande bokföring och avstämningsarbete samt biträde vid bokslutsarbete. Kanske är du redan aktiv i redovisningsbranschen med motsvarande arbetsuppgifter alternativt sitter du på en ekonomiavdelning med ansvaret för ett eller flera mindre bolag. Arbetsuppgifterna kommer vara såväl löpande redovisning, löner och rådgivning. Du har en eftergymnasialutbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Vem söker vi?
Som person har du en affärsmässig inställning och är van att jobba proaktivt mot dina kunder. Du är självständig, förtroendeingivande, noggrann och har en god förmåga att skapa nya kontakter, såväl internt som externt. Du gillar utmaningar, har ett stort driv och får saker att hända!

För mer information om tjänsten, kontakta Karin Niklasson karin@konrev.se.

Ansökningar skickas till info@konrev.se.